Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Forsvarets veteranindsats styrkes markant

Indholdsområde

 
Nyhed fra Forsvarsministeriet 
 

Forsvarets veteranindsats styrkes markant 

Partierne i forsvarsforligskredsen er blevet enige om at udmønte 50 mio. kroner fra forsvarsforliget til en markant styrkelse af veteranindsatsen.

14-08-2020 - kl. 07:05
Forsvarsminister Trine Bramsen er enig med partierne i forsvarsforligskredsen (S, V, DF, RV, K og LA) om at give veteranindsatsen et markant løft. Derfor udmønter de nu 50 mio. kroner til en styrkelse af indsatsen over for Danmarks veteraner. De afsatte midler findes indenfor det eksisterende forsvarsforlig. I løbet af efteråret vil der i samarbejde med forsvarsforligskredsen blive taget stilling til, hvordan midlerne konkret skal udmøntes.

Forsvarsminister Trine Bramsen siger:

”Den danske veteranindsats er udviklet og løftet over de seneste år. Men vi er som samfund stadigvæk ikke gode nok til at passe på veteranerne. Jeg mener, at vi skal styrke støtten til særligt de hårdest ramte veteraner i rammen af Veterancentret, som de seneste år har vist sig at være en stærk kapacitet. Vi skylder i den grad at passe på dem, som har været ude for at passe på os. Også når de kommer hjem med ar på krop og sjæl.”

Midlerne bliver fordelt i forligsperioden med 10 mio. kr. i 2021, 16,5 mio. kr. i 2022 og 23,5 mio. kr. i 2023.

Pressevagt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forsvarsministeriets pressevagt
- tlf. 72 81 04 00