Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Nicolai Wammen uddeler årets kommunikationspris

Indholdsområde

 
Nyhed 
Marianne Pii Behrens fra Forsvarets Rekruttering og Klaus Gabriel Sørensen fra Center for Idræt modtager kommunikationsprisen
Marianne Pii Behrens fra Forsvarets Rekruttering og Klaus Gabriel Sørensen fra Center for Idræt modtager kommunikationsprisen 2013 på myndighedernes vegne. Foto: Knud Grænge Mortensen, Forsvarets Rekruttering. 

Nicolai Wammen uddeler årets kommunikationspris 

Forsvarsminister Nicolai Wammen uddelte tirsdag d. 26. august 2014 årets kommunikationspris til Forsvarets Rekruttering og Center for Idræt.

27-08-2014 - kl. 11:15
Årets kommunikationspris 2013 blev givet for ideen bag udviklingen og markedsføringen af Forsvarets træningsapp ’Træn med Forsvaret’ og for app’ens bidrag til den positive fortælling om Forsvaret.

Kommunikationsprisen, der blev uddelt første gang i 2006, gives først og fremmest for at hædre en god indsats. Men den uddeles også for, at Forsvarsministeriets myndigheder kan inspirere hinanden til at blive endnu bedre kommunikatører.

”I har i bogstavelig forstand taget en opgave, som vi har udført i hundredvis af år i gymnastiksalene og på forhindringsbanerne rundt omkring i Forsvaret, og som vi for øvrigt er rigtig dygtige til, og omdannet den til en praktisk app, som man kan have med sig alle vegne. Det har gjort det nemmere for Forsvarets medarbejdere at holde sig i god fysisk form uanset hvor, de befinder sig i verden. Og det har gjort det nemmere for fx ansøgere til Forsvarets uddannelser at forberede sig på de krav, vi stiller. Samtidig kan alle danskere nu få adgang til app’en, og det er rigtig fint og godt tænkt”, sagde forsvarsminister Nicolai Wammen, da han overrakte prisen.

Forsvarets træningsapp ’Træn med Forsvaret’ kan gratis downloades af alle. Ca. 300.000 brugere har allerede benyttet sig af muligheden.

Ideen til træningsapp’en opstod på et møde mellem Center for Idræt og Forsvarets Rekruttering i foråret 2011.

”Heldigvis var de involverede chefer i både Forsvarets Personeltjeneste og Forsvarets Sundhedstjeneste med på at bakke fuldt op om den – for Forsvaret dengang – utraditionelle ide at udvikle en træningsapplikation til smartphones. Målet var både at understøtte den fysiske træning blandt Forsvarets medarbejdere og at understøtte brandingen af Forsvaret som arbejdsplads og uddannelsesinstitution”, sagde Marianne Pii Behrens fra Forsvarets Rekruttering, der sammen med Klaus Gabriel Sørensen fra Center for Idræt modtog prisen på myndighedernes vegne. 

Læs mere og download app’en her

Pressevagt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forsvarsministeriets pressevagt
- tlf. 72 81 04 00