Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Securitas kåret til “Årets veteranvirksomhed”

Indholdsområde

 
Nyhed fra Forsvarsministeriet 
Forsvarsministeren overrækker prisen for årets veteranvirksomhed til Securitas A/S. Foto: Forsvarsministeriet.
Forsvarsministeren overrækker prisen for årets veteranvirksomhed til Securitas A/S. Foto: Forsvarsministeriet.  

Securitas kåret til “Årets veteranvirksomhed” 

Virksomheden Securitas A/S har modtaget prisen som ”Årets veteranvirksomhed”. Prisen bliver tildelt virksomheden for en vellykket indsats med at rekruttere og fastholde veteraner på arbejdsmarkedet.

03-02-2020 - kl. 13:00
Forsvarsminister Trine Bramsen besøger i dag sikkerhedsvirksomheden Securitas A/S for at overrække dem prisen som “Årets Veteranvirksomhed”. Den nystiftede pris, som uddeles for første gang i dag, bliver tildelt Securitas for deres ekstraordinære indsats for at rekruttere og fastholde veteraner på arbejdsmarkedet.

”Vi skal passe godt på dem, som har passet godt på os. Langt de fleste veteraner kommer styrkede hjem fra en udsendelse. De er dygtige og medbringer stærke kompetencer til deres arbejdsplads. Andre har brug for mere støtte i hverdagen,” siger forsvarsminister Trine Bramsen.

”Med prisen sætter vi fokus på en arbejdsplads, som har formået at bruge veteranernes spidskompetencer til gavn for virksomheden – og med respekt for den enkelte veteran.”

Målrettet rekruttering og stærk virksomhedskultur
Securitas har arbejdet målrettet med at rekruttere og fastholde veteraner. Virksomhedens opgaver passer godt til veteranernes faglige styrker som for eksempel disciplin og en stærk evne til at samarbejde. I kombination med en virksomhedskultur præget af tillid, anerkendelse og respekt er Securitas en rollemodel og inspiration for andre virksomheder og organisationer.

Securitas har lidt over 50 veteraner ansat – både ressourcestærke veteraner og veteraner, som har behov for ekstra støtte. Virksomheden har hovedsæde i Glostrup og har i alt 1100 medarbejdere ansat i hele Danmark.

Om ”Årets Veteranvirksomhed” 
  • Prisen anerkender virksomheder, offentlige arbejdsgivere og frivillige organisationer, der fremmer rekruttering og fastholdelse af veteraner på arbejdsmarkedet. 
  • Prisen skal øge opmærksomheden på veteraners særlige kompetencer.

 


Tema om veteraner

Veteraner

Danmark gør en stor indsats for at støtte soldater og pårørende før, under og efter udsendelse i international missioner.
 

Pressevagt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forsvarsministeriets pressevagt
- tlf. 72 81 04 00