Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Claus Hjort: Beredskabsstyrelsen styrket i forsvarsforliget

Indholdsområde

 
Nyhed fra Forsvarsministeriet 
Forsvarsministeren besøger Beredskabsstyrelsen i Hedehusene. Foto: Forsvarsministeriet
Forsvarsministeren besøger Beredskabsstyrelsen i Hedehusene. Foto: Forsvarsministeriet 

Claus Hjort: Beredskabsstyrelsen styrket i forsvarsforliget 

Forsvarsministeren besøger i dag Beredskabsstyrelsen i Hedehusene som et led i hans rundtur til tjenestesteder i hele landet for at tale forsvarsforlig med medarbejderne.

22-06-2018 - kl. 10:00
Beredskabsstyrelsen i Hedehusene er centrum for den frivillige beredskabsindsats i det østlige Danmark og har cirka 300 frivillige tilknyttet. I dag besøger Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen dem på sin tur rundt i landet som opfølgning på forsvarsforliget. Med den brede aftale i januar blev Beredskabsstyrelsen for første gang en del af et forsvarsforlig.

”I forsvarsforliget bliver Beredskabsstyrelsen styrket med både ekstra værnepligtige, fast personel og materiel. Det betyder, at man fortsat kan løse sin rolle i det samlede redningsberedskab. Et forstærket statsligt redningsberedskab, der kan løse en bred palet af opgaver, kommer os alle til gode. Særligt ved store og omfattende ulykker, hvor beredskabet sammen med politi og andre myndigheder står skulder ved skulder og hjælper danskerne. Men også den knap så synlige indsats uden for mediernes søgelys fortjener ros og er værd at anerkende. Det vil jeg gøre i dag under mit besøg i Hedehusene, hvor jeg ser frem til at tale med de ansatte og mange tilknyttede frivillige”, siger forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen.

Pressevagt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forsvarsministeriets pressevagt
- tlf. 72 81 04 00