Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Forsvarsminister besøger jyske forsvarsrelaterede virksomheder den 7. marts 2016

Indholdsområde

 
Nyhed 
 

Forsvarsminister besøger jyske forsvarsrelaterede virksomheder den 7. marts 2016 

Forsvarsminister Peter Christensen besøger fire jyske forsvarsrelaterede virksomheder – Multicut, GPV International, Scandinavian Avionics og SAAB Danmark – mandag den 7. marts 2016.

07-03-2016 - kl. 08:05
Besøget er en del af den løbende relationsbygning mellem Forsvarsministeriet og den danske forsvarsindustri. Forsvarsministerens deltagelse er en del af aktiviteterne under Forsvarsministeriets strategi til støtte for fremme af dansk erhverv – den såkaldte ”Open for Business”-strategi.

Rundturen giver forsvarsministeren mulighed for at få et førstehåndsindtryk af virksomhederne og drøfte udfordringer, muligheder og virksomhedernes samarbejde med Forsvaret, ligesom de enkelte besøg giver mulighed for at tale med medarbejderne og se produktionen.

Brancheorganisationen Forsvars- og Aerospaceindustrien i Danmark (FAD) under Dansk Industri (DI) arrangerer hvert år en rundtur for forsvarsministeren til nogle af dets medlemsvirksomheder.

For eventuel interesse fra pressen for at dække forsvarsministerens besøg kan Forsvarsministeriets pressevagt kontaktes.

Pressevagt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forsvarsministeriets pressevagt
- tlf. 72 81 04 00