Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Forsvarsminister: Brug for beredskabscentre i hele landet

Indholdsområde

 
Nyhed 
 

Forsvarsminister: Brug for beredskabscentre i hele landet 

Forsvarsminister Peter Christensen besøger i dag Bornholm. Her skal han blandt andet besøge beredskabscentret i Allinge og netop fremtiden landets beredskabscentre er en sag, der optager forsvarsministeren.

25-11-2015 - kl. 10:20
"Jeg er optaget af, at vi kommer til at have en struktur med beredskabscentre i alle egne af Danmark. Der skal spares penge, men jeg forventer at kunne finde den besparelse, uden der skal lukkes centre", siger Peter Christensen i forbindelse med besøget på Bornholm og fortsætter:

"Vi står i dag overfor en virkelighed, hvor vores beredskab og evne til at imødegå en lang række udfordringer er afgørende som aldrig før. Det gælder i forhold til den aktuelle flygtningesituation, hvor beredskabscentrene spiller en væsentlig rolle. Men også i forbindelse med storme og oversvømmelser er et stærkt og robust beredskab afgørende for vores sikkerhed og tryghed. Og så er vi også nødt til at tage højde for truslen fra terrorisme ikke mindst i lyset af terrorangrebet i Paris i sidste uge."

Udover besøget ved beredskabscentret i Allinge skal forsvarsministeren også besøge soldaterne på Almegårds kaserne i Rønne.

Pressevagt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forsvarsministeriets pressevagt
- tlf. 72 81 04 00