Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Nye chefer for Marinestaben og Flyverstaben

Indholdsområde

 
Nyhed 
Oberst Anders Rex
Flotilleadmiral Torben Mikkelsen (foto: operation RECSYR 2013) og Oberst Anders Rex (foto: operation OUP 2011). Fotos Forsvarsgalleriet. 

Nye chefer for Marinestaben og Flyverstaben 

Efter kongelig resolution på baggrund af forsvarsministerens indstilling udnævnes følgende til topchefstillinger i Forsvarsministeriets koncern

23-05-2017 - kl. 10:00
(listet efter tiltrædelsestidspunkt):

Flotilleadmiral Torben Mikkelsen udnævnes til kontreadmiral og tiltræder som chef for Marinestaben i Værnsfælles Forsvarskommando den 1. juni 2017. Torben Mikkelsen er 54 år og kommer fra en stilling som chef for Søværnets Taktiske Stab.

Oberst Anders Rex udnævnes til generalmajor og tiltræder som chef for Flyverstaben i Værnsfælles Forsvarskommando d. 1. november 2017. Anders Rex er 47 år og kommer fra en stilling som chef for Fighter Wing Skrydstrup.

Stillingerne har været slået op som følge af, at nuværende chef for Marinestaben, kontreadmiral Frank Trojahn, tiltræder som chef for Udviklings- og Koordinationsstaben i Værnfælles Forsvarskommando den 1. juni 2017, og at nuværende chef for Flyverstaben, Max Arthur Lund Thorsø Nielsen, tiltræder som ny viceforsvarschef 1. november 2017.

Pressevagt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forsvarsministeriets pressevagt
- tlf. 72 81 04 00