Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Viden om 
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Foto: FPS

Forsvarsministeriets Personalestyrelse 

Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften, veteranindsatsen samt det arbejdsmiljømæssige område i Forsvaret.

En del af opgaverne består i den generelle omsætning af personalestrategier til praktisk håndterbare HR-initiativer samt generel HR-rådgivning for Forsvarets ledere og medarbejdere. Endvidere faciliterer Forsvarsministeriets Personalestyrelse bemandingen af og rekrutteringen til Forsvarets og Hjemmeværnets enheder, fire af koncernens styrelser (Materiel- og Indkøb, Personale, Regnskab og Ejendom), samt internationale operationer og tjeneste ved internationale stabe.

Som en del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse er Veterancenteret ansvarlig for udmøntning og koordinering af indsatsen overfor veteraner. Veterancenteret er bl.a. ansvarlig for implementeringen af veteranpolitikken.

Endelig er Forsvarsministeriets Personalestyrelse ansvarlig for arbejdsmiljøområdet og er autoriseret arbejdsmiljørådgiver, hvor man også gennemfører arbejdsmiljøuddannelser.

Vil du i kontakt med FPS?
Find Personalestyrelsens kontaktoplysninger på forpers.dk


This page in English
Sidst opdateret 14-03-2019 - kl. 11:17

Interne links

Eksterne links