Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Job og uddannelse

  Indholdsområde

   
  Viden om 
  Genopbygning i Afghanistan
  Genopbygning i Afghanistan. Foto: Forsvaret.

  Job og uddannelse 

  Forsvarsministeriet er med underlagte styrelser en stor og kompleks arbejdsplads med ansatte inden for mange forskellige faggrupper og med job- og uddannelsesmuligheder for både civile og militære medarbejdere.

  Du kan uddanne dig inden for fagområder som sprog og ledelse, samt som professionel soldat og i specialstyrkerne. Søger du praktikplads og lærlingeuddannelser, udbyder vi også både civile og militære faglærte uddannelser.

  Er du færdiguddannet, kan du søge job som ingeniører, journalist, psykolog, IT- konsulent, elektriker, mekaniker, , læge og meget andet. Forsvarsministeriet er en moderne virksomhed med alle de opgaver og funktioner, der hører med til at drive en stor offentlig virksomhed.

  Forsvarsministeriet og de underlagte styrelser er en arbejdsplads, hvor professionalisme og engagement trives inden for rammerne af et sundt arbejdsmiljø. Vi prioriterer personlig og faglig udvikling af den enkelte medarbejder. Som en naturlig del af dette tilbyder vi en bred vifte af uddannelser på alle niveauer.

  Besøg Forsvarsakademiets hjemmeside (www.fak.dk) for at læse mere om uddannelser og Forsvarets hjemmeside (karriere.forsvaret.dk) for at læse mere om job og karriere.

  Muligheder i Danmark og udlandet
  Vores arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner er geografisk spredt over hele Danmark. Du kan altså gøre karriere hos os, uanset hvor i landet, du bor.
    
  Mange af myndighederne under Forsvarsministeriet arbejder både i Danmark og udlandet. Det betyder, at du som ansat har god mulighed for at blive udsendt til internationalt arbejde. Det gælder både for civile og militære ansatte og frivillige.

  Sidst opdateret 07-08-2019 - kl. 14:24

  Kontakt

  Forsvaret tilbyder mere end 40 forskellige uddannelser. 

  Hvis du vil vide mere om uddannelses- og karrieremuligheder, så klik her karriere.forsvaret.dk.

  Du kan også kontakte Forsvarets Rekruttering på telefon 72 81 90 00, på fps-rek@mil.dk og på Facebook; Forsvarets uddannelser.

  Interne links

  Eksterne links